Sun Heidi Sæbø
Sun Heidi Sæbø

Sun Heidi Sæbø (38) er ansatt som ny utgave­sjef i Dagbladet Magasinet

Nå gjør hun «comeback» i Dagbladet etter en lengre permisjon.

Publisert

Sæbø startet i Dagbladet i 2005 som en av de første reporterne på kjendis.no. Hun har senere jobbet som nyhetsreporter,   redaksjonssjef, kveldsredaktør og nyhetssjef i Dagbladet.

- Jeg gleder meg til å jobbe med redaksjonen i Magasinet, som har bransjens beste featurereportere. Magasinet er svært viktig for Dagbladets Pluss, og her skal vi løfte Magasinet ytterligere, sier Sæbø. 

Hun har også skrevet bøkene «Kims lek» og «Kim Jong-un, Et skyggeportrett av en diktator».

Nå gjør hun «comeback» i Dagbladet etter en lengre permisjon. Den har Sæbø brukt til å reise og skrive ferdig boken om Kim Jong-un. Nå er hun i ferd med å fullføre en bok som skal handle om Kina. 

- Sæbø er en svært anerkjent reporter og med omfattende ledererfaring. Hun brenner for den unike kvalitetsjournalistikken og å vinne nyhetskampen.  Magasinet har de siste årene produsert en rekke saker som har vakt oppsikt internasjonalt. Vårt mål er rett og slett å lage journalistikk i verdensklasse, og da er vi svært glade over å ha fått en kapasitet som Sun Heidi Sæbø med på laget, sier konstituert magasinredaktør Bjørn Bore.

Sæbø rapporterer til Linn Kongsli Hillestad, som er redaksjonssjef for Magasinet og Dagbladets helgeavis.

Powered by Labrador CMS