Nå knytter også lokalradioene seg til fellesplattformen Radioplayer

I sommer etablerte NRK, P4 Gruppen og Bauer Media selskapet Norsk Radio AS og tjenesten Radioplayer. Nå blir også de lokale radiostasjonene med, skriver Norsk Radio og Norsk Lokalradioforbund i en pressemelding.

Publisert

Gjennom en felles avtale mellom Norsk Lokalradioforbund og Norsk Radio kan alle norske radiokanaler bli tilgjengelig på ett og samme sted, skriver Norsk Lokalradioforbund i en pressemelding. 

I sommer etablerte NRK, P4 Gruppen og Bauer Media selskapet Norsk Radio AS. Gjennom tjenesten Radioplayer skal selskapet jobbe for at norsk radioinnhold er bredt og enkelt tilgjengelig for lytterne på plattformer som apper, smarthøyttalere og i biler med internett. Nå blir også de lokale kanalene med. 

– Det er viktig for lokalradioene å være tilgjengelig der folk lytter til radio. Nå skjer det en spennende utvikling hvor stadig flere lytter til radio via nye digitale enheter. Da er det viktig at vi som radiobransje gjør det enkelt for lytterne å finne og navigere i det norske radiotilbudet, sier Pål Lomeland, daglig leder i Norsk Lokalradiofobund i pressemeldingen. 

Daglig leder i Norsk Radio, Ole Jørgen Torvmark, er glad for at også de lokale radiostasjonene skal bli tilgjengelige gjennom tjenesten. 

– Smarthøyttalerne er i ferd med å finne sin vei inn i norske hjem og stadig flere biler kommer med et internettbasert underholdningstilbud. Dette er en utvikling som innebærer både utfordringer og store muligheter for radio. Vi skal bidra til at norsk radioinnhold gjøres enkelt tilgjengelig på slike plattformer, forteller Ole Jørgen Torvmark, daglig leder i Norsk Radio i meldingen. 

Powered by Labrador CMS