Tommy Gaustad (42) bytter beite - blir daglig leder i Red Ant.
Tommy Gaustad (42) bytter beite - blir daglig leder i Red Ant.

Tommy Gaustad (42) bytter beite - går fra radio og DAB til film på sosiale medier

Blir daglig leder i produksjonsbyrået Red Ant.

Publisert

Produksjonsbyrået Red Ant, som har spesialisert seg på film til web og sosiale medier, ansetter nå Tommy Gaustad som daglig leder for å utvikle selskapet videre.

- I Red Ant er det fullt med talent og filmfaglig dyktighet. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å videreutvikle selskapet og møte en framtid der film og levende bilder blir stadig viktigere og enklere å benytte i historiefortelling, sier han i en melding.

Red Ant omtaler seg som et fullverdig produksjonsbyrå og har siden oppstarten i 2011 jobbet for en rekke kjente merkevarer som Statsbygg, Vitus Apotek, Tomra, Telia og Norges Bank.

Gründer og styreleder Anders Bølling trer nå til side som daglig leder og ser frem til å få Gaustad med på laget:

- Jeg har hatt stor glede av å se maurtua vår utvikle seg til en viktig partner for kunder vi er stolte av å representere. Med Tommy på plass får vi et enda bedre utgangspunkt for å dekke økt oppdragsmengde for selskapet, som en profesjonell og synlig aktør i markedet.

- For min egen del ser jeg frem til å dedikere mer av min tid til hvert enkelt prosjekt, og utvikle flere spenstige og gode filmer, sier Bølling.

Gaustad har tidligere jobbet både med radio og bemanning, blant annet som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Radio Norge og Radio 1. Han kommer nå fra jobb i Digitalradio Norge - hvor han har ledet informasjonsarbeidet rettet mot norske radiolyttere i forbindelse med overgangen til DAB. I den jobben har han også opplevd Red Ant som leverandør. 

- Nå er film til digitale flater og sosiale medier i voldsom vekst - og i Red Ant har jeg opplevd en dedikert gjeng som evner til å levere effektfulle og raske produksjoner med høy kvalitet. Det er et veldig godt utgangspunkt for byrået og jeg gleder meg stort til å bli med på reisen videre, sier Gaustad.

Red Ant holder til i Sandvika og huser totalt 14 filmskapere, fotografer, regissører, klippere, animatører og musikere.

 

Powered by Labrador CMS