Kine Nossen, her fra da hun ble ansatt i Corporate Communications.
Kine Nossen, her fra da hun ble ansatt i Corporate Communications.

Kine Nossen (29) forlater Corporate Communications - har fått ny jobb på Stortinget

– Jeg har lyst til å skape en forskjell og bidra til noe som er større enn meg selv, sier hun til Medier24.

Publisert

Kine Nossen (29) er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver for energi- og miljøfraksjonen i Høyres stortingsgruppe. 

Hun forlater dermed jobben som konsulent i Corporate Communications (CC), hvor hun har jobbet siden 2018

– Jeg er ganske ideologisk drevet i det meste jeg gjør. Jeg har lyst til å skape en forskjell og bidra til noe som er større enn meg selv. Dette får jeg gjort på Stortinget og i Høyre. Høyre har den klimapolitikken Norge trenger fremover. Vi må kutte utslippene, men vi må også skape vekst og jobb som sikrer at vi har noe å leve av fremover, skriver Nossen i melding til Medier24.

Hun understreker likevel at det er vemodig å forlate CC. 

– Jeg har lært utrolig mye og er stolt av å ha fått være en del av CC-teamet. Det blir trist å forlate dem. CC er et byrå fylt av bra folk og sterk kompetanse og de vil fortsette å gjøre det stort fremover. Det er jeg helt sikker på, melder hun.

– Nå gleder jeg meg til muligheten for å jobbe enda tettere på politikken og kjempe for Høyres saker i Stortinget, som jeg har et sterkt engasjement for, skriver Nossen.

Nossen har tidligere vært fag- og forskningspolitisk ansvarlig i Norsk studentorganisasjon og har også hatt en rekke verv innen studentpolitikk.

Hun har en master i entreprenørskap og innovasjon fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og er i tillegg utdannet førskolelærer.

Powered by Labrador CMS