Elise Fischer (v) og Kine Nossen (h) er ansatt som konsulenter i Corporate Communications.
Elise Fischer (v) og Kine Nossen (h) er ansatt som konsulenter i Corporate Communications.

Corporate Communications fortsetter å rekruttere: Kine Nossen og Elise Fischer ansatt som nye konsulenter

– Kine og Elise skilte seg ut blant nærmere 80 søkere, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.

Publisert

Kine Nossen (28) kommer fra stillingen som fag- og forskningspolitisk ansvarlig i Norsk studentorganisasjon og har hatt en rekke verv innen studentpolitikk.

Hun har en master i entreprenørskap og innovasjon fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og er i tillegg utdannet førskolelærer.

Elise Fischer (27) har nettopp fullført en mastergrad i politikk og kommunikasjon ved London School of Economics og har også bachelorgrader i statsvitenskap og markedsføring.

Hun har omfattende arbeidserfaring fra kommunikasjons- og advokatbransjen under studiene.

– Kine og Elise skilte seg ut blant nærmere 80 søkere, og vi gleder oss til en høst med et enda større og sterkere CC-lag. Som selskap legger vi vekt på at alle ansatte skal ha en tydelig karriere- og utviklingsstige, med mulighet for partnerskap. Det bidrar til at få kolleger slutter hos oss, og derfor er det viktig å kontinuerlig sørge for en god miks mellom erfarne rådgivere og nyere krefter, som Kine og Elise representerer, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications i en melding.

Corporate Communications fokuserer på virksomhetskommunikasjon, finansiell kommunikasjon, samfunnskommunikasjon, medierådgivning, digital kommunikasjon og beredskaps- og krisehåndtering.

Etter de siste ansettelsene har Corporate Communications 21 ansatte, hvorav 12 er partnere.

Powered by Labrador CMS