ARKIVFOTO: Bildet er av Time Warner--bygningen fra 2013
ARKIVFOTO: Bildet er av Time Warner--bygningen fra 2013

CNN-bygningen evakueres etter meldinger om funn av et mulig eksplosiv

Time Warners hovedkvarter i New York er evakuert etter meldinger om funn av et mulig eksplosiv.

Publisert

Time Warners hovedkvarter i New York er evakuert etter meldinger om funn av et mulig eksplosiv.

Det skjer etter meldinger om funn av eksplosiver i post sendt kontorene til Barack Obama og Hillary Clinton.

CNNs kontorer er omfattet av evakueringen, og nyhetsankrene Poppy Harlow og Jim Sciutto måtte rapportere direkte fra gata via mobiltelefon. De var i studio da brannalarmen gikk av etter at den mistenkelige pakken var oppdaget i postmottaket i bygningen.

Lyset ble slukket og alle i bygningen fikk beskjed om å gå ut. Flere etasjer i bygningen er tømt, men ingen har kommet til skade.

Ifølge Sciutto har politiet bekreftet at det mulige eksplosivet var kommet inn i bygningen. Pakken har klare likhetsstrekk med de mistenkelige pakkene sendt til Hillary Clinton og Barack Obama. Bombepatruljen er på vei inn i bygningen. Også bombegruppas spesialkjøretøy for å frakte vekk mistenkelige gjenstander er klar på stedet.

Det er et stort politioppbud på stedet, og ambulanser har også rykket ut. Alle i bygningen og nabobygningene har fått beskjed om å komme seg bort fra området ved Time Warner og rundt Columbus Circle. De er evakuert flere kvartal vekk, og flere gater er avsperret, ifølge CNN.

Harlow og Sciutto er kjent som nyhetsankere for programmet CNN Newsroom. Sciutto har i tillegg som spesialområde nasjonale sikkerhetsspørsmål, amerikansk utenrikspolitikk, forsvar, terrorisme og etterretningsspørsmål.

Powered by Labrador CMS