Claes Lyth Valsø, ny utvklingsdirektør i Retriever.
Claes Lyth Valsø, ny utvklingsdirektør i Retriever.

Medieovervåker henter leder­talent med to master­grader: Claes Lyth Walsø (36) ny utviklings­direktør i Retriever

- Med den data og innsikt selskapet besitter, tror jeg på mange gode mulighet fremover, sier han.

Publisert

Claes Lyth Walsø (36) er ansatt som utviklings­direktør / CIO i Retriever Group, det nordiske medieovervåking­sbyrået som eies av nyhetsbyråene NTB og TT. 

Ifølge en melding fra selskapet tar Walsø over ansvaret for konsernets utviklingsenhet, som består av flere avdelinger innen drift og utvikling, etter at tidligere CTO sluttet i høst.

Walsø vil arbeide med å utvikle Retrievers eksisterende løsninger og applikasjoner, forbedre selskapets innovasjonsprosesser og ha ansvar for all teknologisk drift.

36-åringen kommer fra stillingen Head of CLM data & Capabilities i Telenor Norge, og har tidligere hatt andre stillinger i samme konsern. Han har to mastergrader – én i kommunikasjonsteknologi og én i ledelse, og ble i fjor kåret til et av årets ledertalenter av E24.

- Vi er svært fornøyd med at Claes har valgt å bekle denne stillingen hos oss. Dette er en nøkkelposisjon i Retriever-konsernet, som vi har valgt å døpe om fra CTO til utviklingsdirektør, nettopp for å signalisere en enda raskere endringstakt og et ytterligere fokus på innovasjon, sier CEO i Retriever Group, Robert Söderling.

Walsø takket ja til stillingen i Retriever før jul, og er på plass fra i dag. Han sier selv at han gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver:

- Jeg er veldig glad for å få nye utfordringer i et så spennende selskap. Med den mengden data og innsikt som Retriever besitter, tror jeg på mange gode muligheter fremover. Jeg ser frem til å lære mye nytt og videreutvikle og skape nye tjenester for våre kunder.

Walsø skal ha base ved selskapets norske kontor i Oslo. Han vil rapportere til CEO i Retriever Group, Robert Söderling, som sitter i Stockholm. Retriever har kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København og Helsinki. 

 

 

Powered by Labrador CMS