Her tar NRK-reporteren fullstendig av på jobb under Formel 1-løp: – Overtenning

– Det gikk en god halvtime før jeg sluttet å skjelve, sier Cicilie S. Andersen om helgens billøp.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NRK-journalist Cicilie S. Andersen er svært interessert i bilsporten Formel 1.

Da årets sesong skulle avgjøres sist helg, var Andersen imidlertid satt opp på vakt, men løpet skulle selvsagt sees fra desken på Marienlyst.

Løpet endte dramatisk med at Max Verstappen ble mester foran Lewis Hamilton.

Andersen ble filmet av kollegene mens det hele pågikk. I videoen ser man at hun roper, hopper rundt på nyhetsgulvet i NRK og generelt sett er svært entusiastisk under løpet.

– Jeg hadde bygget opp et helt enormt nervespenn i kroppen, og hadde gledet meg så mye. Så fikk jeg denne reaksjonen. Jeg blir så engasjert, mister fokus og får overtenning, sier Andersen lattermildt til Medier24.

Se videoen nederst i saken (med tillatelse fra NRK Sport).

– Hvorfor sa du ja til at reaksjonen kunne legges ut av NRK Sport på Facebook?

– Jeg så humoren i det, og det gjorde meg ingenting. Det var bare morsomt. Jeg fikk ikke med meg at de filmet, før jeg satte meg ned på plassen min og skulle la skjelvingen dempe seg litt.

– Gikk det an å jobbe etter dette, da?

– Rett etter dette klippet jeg en rapport fra Anders Tvegård om tornadoen i Kentucky i USA. Det gikk overraskende bra, selv om det gikk en god halvtime før jeg sluttet å skjelve, svarer Andersen.

På spørsmål om hva hun hadde gjort dersom rettighetshaver Viaplay ønsket å –bruke henne som Formel 1-ekspert, svarer Andersen:

– Hvis Viaplay og NENT hadde ringt meg, hadde jeg håpet det var fordi de syntes jeg hadde innsyn og kompetanse i sporten. De hadde hatt godt av å få inn noen damer i studio.

Powered by Labrador CMS