800.000 så på «Frikjent». Nå kan det bli en sesong til

- En fantastisk reise, melder TV 2.

Publisert Sist oppdatert

802.000 har i snitt sett dramaserien Frikjent på TV 2. Dette er totaltallene for både linjær-TV og TV 2 Sumo, opplyser TV 2 i en pressemelding tirsdag.

- Dette har vært en fantastisk reise fra start til mål. At over 800.000 i snitt har fulgt denne serien er den beste gaven vi kunne få. Det er jo de norske seerne vi lager tv-drama for.

- Og når vi i tillegg nå ser at over en million svensker følger serien på SVT i Sverige, går det nesten rundt for en dramasjef. Jeg er derfor veldig takknemlig for arbeidet Miso Film Norge og hele produksjonen har gjort. Nitid arbeid gir kvalitet, sier TV 2s dramasjef Christopher Haug i meldingen

Total Screen Rating-tallene inkluderer førstegangsseing, opptaksseing, reprise og tallene fra TV 2 Sumo.

- Dette har vært en formidabel seersuksess på TV 2. Ikke bare har seertallene på linjær-TV vært høye – tallene på TV 2 Sumo er fantastiske. Over 100.000 kunder har vært innom serien. Vi ser også at flere har begynt å se serien etter at alle episodene ble tilgjengelige på Sumo, så her er det mange som kommer til å ”Binge-Watche” serien framover. Vi har posisjonert oss for fremtiden og Frikjent vil ligge eksklusivt på TV 2 Sumo i to år, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

TV 2 har satt seg som mål å bli best på moderne drama. Og nå vurderer kanalen sesong to av Frikjent, sier de i pressemeldingen:

- Med Frikjent så har vi tatt noen syvmilsteg. I disse dager jobber vi med en eventuelt sesong to. Verken TV 2 eller Miso Film ønsker å trykke på den grønne knappen før vi er helt sikre på at en ny sesong blir enda bedre enn sesong 1. Foreløpig ser det lyst ut og en avgjørelse blir tatt i løpet av juni, avslører dramasjef Christopher Haug.

Powered by Labrador CMS