Inkubatoren: De lokket Sir Alex Ferguson til konferanse - solgte billetter for 500.000 på én uke

PODKAST: Hør hvordan gründerne fikk det til!

Publisert Sist oppdatert

I denne episoden av Inkubatoren, podcasten for gründere, har jeg tatt en prat med Christoffer Omberg og Marius Røed Wang bak Oslo Business Forum.

Begge to kommer rett ut ifra BI, men med høye ambisjoner, stort pågangsmot og imponerende dyktighet, har de imponert selv de mest rutinerte eventskaperne.

Målet er å lage Norges største årlige næringslivskonferanse innen ledelse og de er allerede godt på vei.

Med foredragsholdere som Sir Alex Ferguson (tidligere manager for Manchester United), Øystein Spetalen (investor), Jan Grønbech (Google-sjef i Norge) og Hanne Kristin Rohde (tidligere toppsjef i Oslopolitiet) har massene åpnet øynene for disse gutta, noe som førte til et billettsalg på en halv million allerede den første uken.

Hør hvordan de fikk det til under.

Du finner også full innholdsliste med klikkbare tidspunkter på Inkubatoren her.

Abonner og lytt til Inkubatoren via iTunes, SoundCloud, Acast eller via RSS-feed. Eller spill av episoden under her:[/box]

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/272900308" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker fra ukens episode

[box]Om Inkubatoren, podcasten for gründere

Hver uke tar jeg en prat med det beste Norge har å by på av gründere og tankeledere. Her får du en ny mentor rett i øret hver uke, som deler strategiene, kunnskapen og erfaringen de selv har brukt årevis på å lære, alt så du kan ta det med deg på din personlig reise.

Besøk også inkubatoren.no, og Facebook-siden Inkubatoren.

Inkubatoren presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasteren Robert W. Shaw. 

Powered by Labrador CMS