Oslo Business Forum-gründerne Marius Røed Wang og Christoffer Omberg med Mauricio Funes (i midten).
Oslo Business Forum-gründerne Marius Røed Wang og Christoffer Omberg med Mauricio Funes (i midten).

Mauricio Funes blir ny kommunikasjonssjef i Oslo Business Forum

– Jeg ser frem til å bli en del av teamet, og føler at det er en sterk overlapping mellom mine egne og OBFs verdier og ambisjoner, sier han.

Publisert

Mauricio Funes er ansatt som ny Head of Marketing & Communication for Oslo Business Forum.

Han kommer fra jobben som Communications Manager for Digital Solutions i DNV GL, der han har jobbet i nær sju år.

– Jeg ser frem til å bli en del av teamet, og føler at det er en sterk overlapping mellom mine egne og OBFs verdier og ambisjoner, nemlig det å utfordre status quo. Nye disruptive teknologier gjør at selskaper må tilpasse seg nye forretningsmodeller. Jo mer vi deler ulike perspektiver med hverandre, jo bedre kan vi forstå hva som kobler oss sammen, sier Funes i en pressemelding

– Her mener jeg at Oslo Business Forum spiller en veldig viktig rolle - det er et møtested hvor man samler verdifull innsikt og bygger meningsfulle relasjoner, sier han.

Daglig leder i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg,  sier følgende om sin nye signering: 

–  Mauricio har sterk kompetanse innen både kommunikasjon, digital markedsføring og salg, og vi er svært fornøyde med å ha fått ham på laget. Vi er et relativt ungt team i selskapet i dag, og med Mauricio får vi en erfaren leder som kommer til å være med på å løfte kvaliteten i Oslo Business Forum ytterligere – så vi kan gi enda mer verdi til kundene våre, sier Omberg.

 

Powered by Labrador CMS