Ragnhild Ås Harbo og Christine Baglo er blant mediefolkene Innovasjon Norge henter for å bygge opp sin satsning på reiseliv,
Ragnhild Ås Harbo og Christine Baglo er blant mediefolkene Innovasjon Norge henter for å bygge opp sin satsning på reiseliv,

Ragnhild Ås Harbo forlater NRK og Christine Baglo forlater Dagsavisen. De går til Innovasjon Norge for å jobbe med reiseliv

Innovasjon Norge henter også ytterligere fem personer, som sammen skal «bidra i et skifte i markedsføringen av Norge». Det skriver de på egne nettsider.

Publisert

Ragnhild Ås Harbo forlater NRK for å begynne i Innovasjon Norge. Hun har de siste månedene vært ansatt i P3 for å jobbe med Ulrikke Falch sin nye tv-serie «F-ordet»

Nå melder Innovasjon Norge at de har ansatt Ås Harbo, Christine Baglo, som i dag er reiselivsjournalist i Dagsavisen og fem andre personer. De nyansatte blir en del av en ny avdeling, som skal styrke Innovasjon Norges arbeid med profilering av norsk reiseliv. Det skriver de på egne nettsider

– Sinnsykt spennende

Ås Harbo gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer og begynner i den nye jobben rett over nyttår. 

– Dette er sinnsykt spennende og jeg gleder meg veldig. Samtidig er det litt vemodig, men sånn er det bare. Jeg har en kontrakt med NRK som går ut, og da må man jo tenke nytt. Dette virket som en veldig spennende mulighet, sier Ås Harbo til Medier24. 

Hun gleder seg til å få muligheten til å tenke mer langsiktig enn hun har hatt muligheten til som vikar. 

– Jeg kommer fremdeles til å få lov til å gjøre de tingene jeg liker å holde på med. Så jeg har valgt å ikke se på det som at jeg forlater journalistikken, men som at jeg får en mulighet til å lære noe nytt og utvikle ferdighetene mine, sier hun. 

Ås Harbo var en av kvinnene som stod fram med sin historie om seksuell trakassering og overgrep i mediebransjen tidligere i år. 

Henter også fra Trigger

Innovasjon Norge henter også Kristin Dahlen Rogstad, som blant annet har jobbet som regissør i Mastiff og med NRKs «Datoen», Jon Erik Skaret fra Trigger og Christine Baglo, som i dag er reiselivsjournalist i Dagsavisen

I tillegg henter de Evgenia Egorova, Yuri Sali og Christian Preben Rafn, hvor Egorova har jobbet i Nord-Norsk reiseliv og de to siste i VisitOslo. 

- Vi søkte etter mennesker som har utmerket seg som historiefortellere, enten gjennom evnen til å finne historier, talent for å fortelle dem eller evne til å få historiene ut. Vi trengte folk som kjenner bransjen, men også folk utenfra som ser andre historier enn de vi tradisjonelt har fortalt, og som kan fortelle dem på nye måter. Nå får vi et in-house miljø som kan finne og utvikle en idé, og følge den helt frem til publikum, sier Katrine Mosfjeld, lederen for den nye avdelingen i Innovasjon Norge i en melding på Innovasjon Norges nettsider. 

De skal bygge opp en helt egen avdeling for reiseliv, som arbeidet med allerede har startet, men som skal være i full drift fra 1. januar 2019. 

Powered by Labrador CMS