Halvt norske Christina Sulebakk ble leder for Warner Bros. Discovery Norden tidligere i år.
Halvt norske Christina Sulebakk ble leder for Warner Bros. Discovery Norden tidligere i år.

Den nordiske Warner Bros. Discovery-sjefen kåret til en av de mektigste medie­kvinnene i verden

– En av de mest fremtredende lederne som fortsatt står igjen i den nylig fusjonerte mediegiganten, skryter The Hollywood Reporter.

Publisert

Sjefen for Warner Bros. Discovery i Norden, Christina Sulebakk, er blant de utvalgte på The Hollywood Reporters kåring av «The 20 Most Powerful Women in Global Entertainment», eller de 20 mektigste kvinnene i den globale underholdningsindustrien.

Halvt norske Sulebakk er på 14. plass på listen.

Den amerikanske magasinet trekker i sin begrunnelse frem Sulebakks skifte fra å lede HBO Max i Europa, Midtøsten og Afrika til å overta det nylig fusjonerte Warner Bros. Discovery.

«Den anerkjente og internasjonale TV-sjefen Sulebakk har ridd av stormen som har rystet Warner Bros. Discovery de siste månedene, og fremstår som en av de mest fremtredende lederne som fortsatt står igjen i den nylig fusjonerte mediegiganten», skriver The Hollywood Reporter.

Det er for øvrig grunnleggeren av nigerianske EbonyLife Media, Mo Abudu, som topper listen, fulgt av MGM-president Rola Bauer og Canada Media Fund-president Valerie Creighton.

Powered by Labrador CMS