Christina Sulebakk blir ny leder for Warner Bros. Discovery Norden.
Christina Sulebakk blir ny leder for Warner Bros. Discovery Norden.

Dette er den nye ledergruppen i Warner Bros. Discovery

Etter sammenslåing av Warner Media og Discovery har Christina Sulebakk satt sin nye ledergruppe.

Publisert Sist oppdatert

Christina Sulebakk ble i juni utnevnt som leder av Warner Bros. Discoverys nordiske virksomhet.

Nå presenterer hun den nye ledergruppen i selskapet, en pressemelding mandag.

– De siste månedene har jeg hatt gleden av å bli kjent med mange talentfulle mennesker, og jeg har tillit til at WBD vil vokse til et enda sterkere selskap i løpet av de neste årene. Potensialet er ekstremt spennende, og jeg er glad for å kunne annonsere ledergruppen som skal bidra til å levere fortsatt vekst for WBD i Norden, sier Sulebakk.

Pil Gundelach Brandstrup får lederansvaret for programinnhold og -planlegging på tvers av Norden, og vil fortsatt ha programansvar i Danmark.

Magnus Vatn, Axel Eriksson og Katja Santala vil også fortsatt ha programansvar for sine respektive land, og Lina Friman fortsetter som leder for programplanlegging, står det i meldingen.

Roni Patel vil være ansvarlig for innholdslisensiering. Kasper Kryger vil ha ansvar for annonsesalg i regionen.

Jesper Steenberg vil være ansvarlig for det nye distribusjonsteamet. Tore Fredrik Dreyer leder distribusjon av Theatrical, Games og Home Entertainment, mens Jessie Ross Skarvad vil være ansvarlig for markedsføring og PR for den divisjonen.

Rebecca Rørmark skal i en overgangsperiode lede markedsføring og PR av lineære kanaler, samt Trade Marketing for HBO Max.

Francois Simonetta, som rapporterer til inn til Global Brands and Experience, vil fortsatt ha ansvar for forbrukerprodukter i regionen, i tett samarbeid med det nordiske lederteamet.

Morten Johannessen fortsetter som leder av sportsoperasjonen i Norden.

Powered by Labrador CMS