Splay One-sjef Christina Parker blir ny sjef for Rubicon.
Splay One-sjef Christina Parker blir ny sjef for Rubicon.

Christina Parker blir ny sjef i produksjons­selskapet Rubicon

– Det er vanvittig gøy å få bli en del av Rubicon, sier Parker i en pressemelding.

Publisert

Christina Parker blir ny sjef i Rubicon, produksjonsselskapet som står bak serier som «Mesternes Mester», den ferske HBO-serien «Beforeigners» og seersuksessen «Ex on the Beach». 

Parker kommer fra stillingen som norgessjef i influencernettverket Splay One. Kampanje omtalte saken først.

– Det er vanvittig gøy å få bli en del av Rubicon, med sine fantastiske norske produksjoner og en internasjonal innholdskatalog man bare kan drømme om, sier  Parker i en pressemelding og fortsetter:

– Selv er jeg fan av en rekke av formatene som har blitt produsert de siste årene, nå senest med «Beforeigners» som jeg elsker. Og så er jeg trolig i norgestoppen av å ha sett flest episoder av «Luksusfellen», med «I lomma på Silje» som et fantastisk godt eksempel på en egenutviklet produksjon. Nå gleder jeg meg masse til å jobbe med Karin og de talentfulle folka i Rubicon, for å strategisk utvikle selskapet videre, og lede selskapet gjennom den digitale transformasjonen som vi ser i bransjen i dag. 

Karin Stjärne, administrerende direktør i Rubicon-eier EndemolShine Nordics, er glad for å få Parker med på laget. 

– Christina er en dynamisk leder med en track record som beviser at hun både kan drive vekst og innovasjon på en og samme tid. Med sine 31 år er hun oppvokst i en digital verden og forstår hva unge seere ønsker og trenger, noe som er viktig for våre kunder i dag. Spesielt i en industri som hele tiden er i endring. Hennes kompetanse og erfaring er en perfekt match til Rubicons eksisterende team, og alle i den nordiske ledelsen gleder seg til å jobbe sammen med henne om å utvikle og vokse Rubicon i tiden som kommer, sier Stjärne. 

Powered by Labrador CMS