Påtroppende sjefredaktør i NTB, Mads Yngve Storvik, har styrket laget med tre nye ledere til NTBs ledergruppe. Fra venstre: Christina Dorthellinger Nygaard, Mads Yngve Storvik, Tina Mari Flem og Geir Terje Ruud.
Påtroppende sjefredaktør i NTB, Mads Yngve Storvik, har styrket laget med tre nye ledere til NTBs ledergruppe. Fra venstre: Christina Dorthellinger Nygaard, Mads Yngve Storvik, Tina Mari Flem og Geir Terje Ruud.

De skal lede 150-åringen inn i framtida: Geir Terje Ruud, Christina Dorthellinger Nygaard og Tina Mari Flem til NTB

Påtroppende NTB-sjef Mads Yngve Storvik har rekruttert til sin nye toppledelse.

Publisert Sist oppdatert

Over sommeren begynner Mads Yngve Storvik (42) som sjefredaktør og direktør i NTB AS. Og når han gjør det, er allerede den nye toppledelsen klar. Tre lederstillinger ble lyst ut i vår, og er nå besatt: 

  • Geir Terje Ruud er ansatt som utviklingsdirektør. 
  • Christina Dorthellinger Nygaard blir redaktør for visuell kommunikasjon
  • Tina Mari Flem får ansvar for og blir direktør for den nye enheten oppdrag og tjenester. 

De tre nye stillingene inngår i NTBs ledergruppe. Den vil i tillegg bestå av nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes, økonomidirektør Tore Svendsrud, kommersiell direktør Anne Solerød Christensen og organisasjons- og strategidirektør Bård Idås.

– Nå har vi et komplett lederteam på plass tilpasset NTBs strategi om videre vekst. Vi fyller 150 år om noen uker, men det er en sprek 150-åring med høye ambisjoner, sier Storvik.

Tina Mari Flem (36) blir direktør for det nye forretningsområdet oppdrag og tjenester.

Hun kommer fra stillingen som informasjonsdirektør i Posten.

Christina Dorthellinger Nygaard (50) blir redaktør og leder for den nye enheten visuell kommunikasjon.

Hun er nå kommunikasjonssjef i Egmont, med ansvar for strategisk og operasjonell kommunikasjon.

Til stillingen som direktør for den nye utviklingsavdelingen ansettes Geir Terje Ruud (54).

Han var sentral i utviklingen av VGs digitale plattformer og den første digitale sjefredaktøren i danske Ekstra Bladet. Ruud driver i dag eget konsulentfirma og er daglig leder av Oslo Media House.

– Jeg er svært fornøyd med de nye lederne vi får på NTB-laget. Alle tre er meget dyktige ledere med gode resultater å vise til. De kommer garantert til å prege utviklingen av NTB framover. Det er heller ingen ulempe at de er utrolig hyggelige, sier Storvik.

 

Powered by Labrador CMS