Christian Printzell Halvorsen
Christian Printzell Halvorsen

Christian Printzell Halvorsen blir ny Finn-sjef. Blir også nordisk toppsjef for rubrikk i Schibsted

Går fra Cxense til å bli toppsjef for Finn.no.

Publisert

45-åringen har tidligere har sentrale roller i både Schibsted og Finn.no - og har tung erfaring fra begge selskapene.

De siste to årene har Halvorsen jobbet som administrerende direktør i det børsnoterte medieselskapet Cxense.

Nå returnerer han til rubrikk i Schibsted og Finn.no - der han også tidligere har bekledd sentrale roller.

– Jeg har en stor lidenskap for markedsplasser etter å ha tilbrakt ti år i Schibsted. Organisasjonen er bygget på en fantastisk kultur som tiltrekker seg utmerkede ansatte, og jeg personlig synes det er et av Norges beste arbeidsplasser. Jeg gleder meg veldig til å åpne et nytt kapittel i Schibsted, og bli kjent med alle de talentfulle kollegene i FINN.no, Blocket og Tori.

Konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted sier i en pressemelding at hun er glad for å landet ansettelsen av Halvorsen.

– Christian er den perfekte kandidaten til å sørge for vekst og videre utnyttelse av det enorme potensialet vi har med våre markedsplasser. Hans siste erfaring fra Cxense er svært relevant i sin nye rolle i Schibsted Group Management Team, sier hun i meldinga.

Christian Printzell Halvorsen starter i sin nye rolle som EVP Nordic Marketplaces og administrerende direktør i Finn.no 11. oktober.

Cxense opplyser i en børsmelding at Alex Franta blir midlertidlig administrerende direktør i selskapet, inntil en fast erstatter er på plass.

Powered by Labrador CMS