Laila Nguyen, Gjermund Midtbø og Fabian Skalleberg Nilsen til NRK Buskerud

- Vi er særdeles godt fornøyd med at Laila, Gjermund og Fabian skal jobbe sammen med oss fremover.

Publisert

NRK Buskerud utlyste nylig én fast journalistjobb, men har også tilsatt i to lengre vikariater.

Nå er det klart at det ble Laila Nguyen (28) som fikk den faste jobben. Nguyen har tidligere jobbet i TV 2, NTB og VG. Hun kom til NRK Buskerud i oktober 2016 og har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

– Jeg er så utrolig glad for å ha fått jobben. NRK Buskerud er et utrolig fint arbeidssted, og jeg gleder meg til å fortsette å lage gode saker sammen med de fantastiske kollegene her, sier Nguyen.

Gjermund Midtbø (26) er ansatt i et årsvikariat i NRK Buskerud. Midtbø er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda.

Han har jobbet to år i NRK-Sporten som tv- , nett- og radioreporter. Midtbø har også erfaring fra NTB, Telemarksavisa, Vest-Telemark Blad, Skisport og Langrenn.com.

Fabian Skalleberg Nilsen har fått et halvt års vikariat i NRK Buskerud. Skalleberg Nilsen er utdannet journalist ved mediehøgskolen Gimlekollen. Han har jobbet flere ulike steder i NRK, og har også erfaring fra TV2.

- Vi er særdeles godt fornøyd med at Laila, Gjermund og Fabian skal jobbe sammen med oss fremover. Dette er knakende dyktige journalister med høy digital kompetanse, som i tillegg bidrar positivt til arbeidsmiljøet. Medarbeidere i verdensklasse, sier redaktør i NRK Buskerud Chris Carlsen.

Powered by Labrador CMS