Charlotte Pedersen
Charlotte Pedersen

Egmont henter ny direktør fra Circle K

Charlotte Pedersen er ansatt i nyopprettet stilling som direktør for transformasjon i Egmont Publishing.

Publisert

Pedersen kommer fra stillingen som direktør for Digital Marketing & Customer Experience i Circle K Europe.

En ny avdeling for Transformasjon er en del av omorganiseringen som administrerende direktør Nina Vesterby varslet i mars. Nå er direktør for denne avdelingen på plass.

– Vi er svært fornøyde med å få Charlotte Pedersen inn som direktør for Transformasjon. Hun har med seg verdifull kompetanse og solid erfaring med systematisk og innsiktsdrevet utvikling av digital innovasjon og kundereise, sier Vesterby i meldingen.

Charlotte Pedersen har de sist fem årene vært ansvarlig for digital innovasjon og utvikling hos Circle K.

– Vi har ambisiøse mål for hva vi skal få til, og for å lykkes må vi skape et kraftsenter for utvikling og fremdrift i selskapet. Charlotte skal lede denne satsningen. Hennes bakgrunn innen strategi- og kundedrevet utvikling, digital markedsføring og kundereiser i store internasjonale selskaper blir svært viktig for oss. Det hun har oppnådd Circle K Europe er imponerende og vi har store forventninger til hva hun vil tilføre Egmont, sier Vesterby.

Charlotte Pedersen sier hun gleder seg til nye utfordringer i en ny brasje

– Jeg gleder meg til nye utfordringer i en bransje i endring. Egmont er et stort og solid mediekonsern med kjente merkevarer og en sterk posisjon. Det gjør konsernet godt posisjonert til å skape neste generasjons medievirksomhet, sier Charlotte Pedersen.

Hun tiltrer i den jobben i begynnelsen av august.

Powered by Labrador CMS