Real Madrid stakk av med seieren i årets Champions League-finale. Det ga seer-rekord for Viasat 4. Foto: MTG/Viasat 4
Real Madrid stakk av med seieren i årets Champions League-finale. Det ga seer-rekord for Viasat 4. Foto: MTG/Viasat 4

Ny seer-rekord for Viasat 4 i helgen: 623.000 fulgte Champions League-finalen

- Det er fantastisk å se at Viasat 4 klarer å samle nesten 80 prosent av alle kommersielle seere gjennom kampen og sendingen, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonssjef i MTG Norge.

Publisert

Lørdag møttes Real Madrid og Liverpool til finale i Champions League. Kampen ble sendt på Viasat 4, og ifølge en pressemelding var 741.000 seere innom sendingen totalt, og 623.000 seere fulgte i gjennomsnitt sendingen. 

- Seerrekord er alltid gøy, og det er fantastisk å se at Viasat 4 klarer å samle nesten 80 prosent av alle kommersielle seere gjennom kampen og sendingen. Det var en helt utrolig finale mellom tittelgrossist og favoritt Real Madrid, og et Liverpool med enorm fanskare i Norge, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonssjef i MTG Norge i en pressemelding. 

Seertallene tilsvarer ifølge pressemeldingen en markedsandel på 78,7 prosent blant de kommersielle kanalene. Totalt hadde de gjennom dagen en markedsandel på 47,2 prosent blant de kommersielle, som også er rekord for kanalen. 

Ifølge pressemeldingen var også den gamle seer-rekorden til kanalen også en Champions League-finale, nemlig 2009-finalen mellom Manchester United og Barcelona. Den var det ifølge pressemeldingen 610.000 seere som fulgte i snitt. 

Powered by Labrador CMS