Petter Irgens Gustafson blir COO i Cefalo
Petter Irgens Gustafson blir COO i Cefalo

Tidligere NHST-teknologitopp går til Cefalo

Petter Irgens Gustafson blir COO i IT-konsulentselskapet Cefalo.

Publisert Sist oppdatert

Petter Irgens Gustafson er ansatt som COO i Cefalo AS. IT-konsulentselskapet opplever enorm etterspørsel etter utviklere i Norge, og rigger seg for kraftig vekst i tiden som kommer.

– Det er stor mangel på arbeidskraft innen IT-utvikling i Norge, og vi ser at stadig flere selskaper etablerer hybrideteam, med utviklere både hjemme og utenfor landets grenser. Denne trenden vil øke i årene som kommer, og gjennom ansettelsen av Petter Gustafson rigger vi oss for betydelig vekst, sier Per Einar Myklebust, CEO i Cefalo.

Cefalo er et norsk IT-konsulentselskap som etablerer og drifter offshore utviklerteam for norske bedrifter. Modellen innebærer at Cefalo ansetter utviklere i Bangladesh som jobber som en integrert del av den norske kundens utviklerteam i fulle stillinger.

Petter Gustafson har tidligere jobbet på kundesiden som CTO i Cefalos største kunde NHST Media Group AS.

– Cefalo har over mange år imponert meg ved å sørge for riktig kompetanse til rett tid og har alltid fremstått som en solid, ansvarlig arbeidsgiver til konsulentene i Dhaka. I NHST har vi alltid sett på Cefalo-konsulentene som våre egne ansatte og jobbet i distribuerte team der vi har vært gjensidig avhengig av hverandre. De kulturmessige forskjellene som ligger mellom landene blir gradvis mindre viktig og erstattet av respekt for hverandre. Dette er en forutsetning for å lykkes med distribuerte team, sier Petter Gustafson.

Petter Irgens Gustafson har et aktivt konsulentoppdrag for Medier24 AS.

Powered by Labrador CMS