Tidligere Dagbladet-reporter Caroline Lauritzen (28) ansatt i legemiddel­selskapet Roche

- Jeg gleder meg til å bli en del av teamet.

Publisert

Tidligere Dagbladet-reporter og kommunikasjonsrådgiver Caroline Lauritzen (28) går fra Legemiddelindustrien (LMI) til Roche.

Det opplyser selskapet i en melding.

Caroline Lauritzen (28) ansatt i legemiddelselskapet Roche.
Caroline Lauritzen (28) ansatt i legemiddelselskapet Roche.

Roche er verdens største biotech-konsern og leverer legemidler til norske sykehus. 

- Porteføljen til Roche er både stor og spennende. De har en innflytelse i mange menneskers liv. Det er det helseselskapet globalt som investerer mest i forskning i utvikling, og jeg gleder meg til å bli en del av teamet, sier Lauritzen i meldinga.

I Roche skal hun jobbe tett med Hans Christian Hansson, tidligere mangeårig VG-korrespondent i Berlin, rådgiver for Høyre på Stortinget og senere del av Erna Solbergs politiske ledergruppe på Statsministerens kontor.

Hansson gikk selv til Roche som direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i januar i år.

Hans Christian Hansson, direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Roche.
Hans Christian Hansson, direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Roche.

- Jeg er svært glad for at vi får en fremoverlent og dyktig medarbeider som Caroline om bord. Til tross for sin unge alder har hun solid erfaring fra både journalistikk og kommunikasjon. Hun har førstehånds innsikt i en industri som er sterkt regulert, og hvor også kommunikasjonsfaget må følge strenge spilleregler. Da gjelder det å være kreativ og ha pågangsmot, sier Hansson.

Lauritzen har en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet, og begynte å jobbe i Dagbladet allerede i studietiden. Hun gikk til LMI i 2014.

Powered by Labrador CMS