Hege Tørresdal (fra venstre) og Carolina Mendoza er hentet til Tabloid. Her sammen med daglig leder Marianne Thorshaug Kristiansen (foran fra venstre), partner Geir Håkonsund og journalistene Joan Hammeren og Anders Myhren.

Tabloid henter Hege Tørresdal og Carolina Mendoza fra Pressworks

– Vi gleder oss, sier de to nye underholdningsjournalistene til Medier24.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det redaksjonelle innholdsbyrået Tabloid har ansatt Hege Tørresdal og Carolina Mendoza som nye underholdningsjournalister. 

Duoen hentes fra konkurrenten Pressworks, og begge to gleder seg til den nye jobben.

– Tabloid har på rekordtid bygget seg opp til å bli et solid redaksjonelt byrå, med et godt rykte, og stort potensiale. Som  innholdsleverandør har de mange kreative og spennende planer, og jeg gleder meg til å kunne være med på reisen videre, sier Mendoza til Medier24. 

– Jeg gleder meg stort over å ha blitt en del av et så faglig sterkt miljø som Tabloid har greid å bygge opp. Å samle noen av bransjens aller dyktigste underholdningsjournalister i ett og samme byrå var en stor motivasjon for meg da jeg takket ja til et samarbeid. Nå ivrer jeg etter å komme i gang med å skape spennende redaksjonelt innhold til våre kunder, sier Tørresdal til Medier24.

Daglig leder Marianne Thorshaug Kristiansen er glad for nyrekrutteringene. 

– Tabloid styrker laget og henter to av landets mest erfarne kjendis- og underholdningsjournalister. Med Hege Tørresdal og Carolina Mendoza på laget skal vi fortsette med å bygge Tabloid som et solid redaksjonelt innholdsbyrå, sier Kristiansen, til Medier24. 

Tabloid har fra før Anders Myhren og Joan Hammeren ansatt som journalister, og partner Geir Håkonsund tror på ytterligere vekst fremover.

– Tabloid har hatt en god vekst siden oppstarten for bare ett og et halvt år siden, og har store ambisjoner om videre vekst i tiden som kommer, sier han til Medier24.

Powered by Labrador CMS