VG Sporten henter ledere fra NRK og Nettavisen

Yasmin Sunde Hoel og Carina Alice Bredesen går til VG.

Publisert Sist oppdatert

Carina Alice Bredesen og Yasmin Sunde Hoel (33) melder overgang til VG Sporten, fra henholdsvis Nettavisen og NRK.

Bredesen har de siste årene vært både sportssjef og nyhetsredaktør i Nettavisen. Nå går hun inn i ledergruppen på VG Sporten som nyhetssjef.

- Jeg er utrolig glad og ydmyk for å få denne muligheten, og gleder meg skikkelig til å bli kjent med gjengen i VG Sporten fra innsiden, en redaksjon jeg har stor respekt for, og ser fram til å skape mye god og banebrytende journalistikk sammen med dem, sier hun i en pressemelding.

- Jeg kommer til å savne gode kolleger i Nettavisen og setter utrolig pris på alt jeg har lært og alt vi har fått til sammen gjennom fine år der, legger hun til

Yasmin Sunde Hoel går fra rollen som vaktsjef og reporter i NRK til å jobbe med innhold for VGs betalende brukere.

- Jeg har hatt det veldig bra i NRK-sporten, men denne jobben er en helt unik mulighet som jeg bare måtte gripe. VG er utrolig fremoverlente og gir bånn gass for å lage den aller beste digitale journalistikken, og det vil jeg være med på, sier Sunde Hoel.

Avdelingsleder i VG Sporten, Eirik Borud, er strålende fornøyd med sine to ferskeste signeringer.

- Carina og Yasmin styrker oss, både i vår ambisjon om å være folkets primære nyhetsdestinasjon, og i arbeidet med lojalitetsskapende innhold på brukerbetaling. Jeg gleder meg til å få dem på plass hos oss, sier han.

Powered by Labrador CMS