Øystein Sæthre er ny daglig leder i produksjonsselskapet Captio.
Øystein Sæthre er ny daglig leder i produksjonsselskapet Captio.

Øystein Sæthre forlater Dagbladet TV - blir daglig leder i Captio

– Dagbladet TV er til nå det beste stedet jeg har jobbet, sier Sæthre om sine to år i avisen.

Publisert

Dagbladet TVs vaktsjef Øystein Sæthre er nylig blitt daglig leder for videoproduksjonsselskapet Captio.

På spørsmål om hvordan det kjennes å ha fått den nye jobben, sier Sæthre:

– Det korte svaret er: Veldig bra. Da de tok kontakt var jeg ikke på jobbjakt, men utfordringen de presenterte var veldig spennende og fikk meg til å løfte blikket fra en av medie-Norges kuleste jobber som vaktsjef i Dagbladet TV.

– Hvorfor ville du ha denne jobben?

– Captio er en av Norges ledende på livestreaming og videoproduksjon for næringslivet. De har hatt en voldsom vekst og har en solid kundegruppe. Med min erfaring fra reklamebransjen og ikke minst Dagbladet, følte jeg at jeg min kompetanse kan være med på å utvikle et godt produkt til noe enda bedre, svarer Sæthre.

Og legger til:

– De fleste er nå ganske «video fatigue» etter å ha sittet timesvis på videomøter det siste året. Nå er det på tide å gjøre dette mer seervennlig, slik at videomøtene blir mindre monolog og mer som en tv-sending. Der skal jeg sammen med teamet gi våre kunder et unikt tilbud.

– Hvordan ser du tilbake på de to årene dine i Dagbladet TV?

– Dagbladet TV er til nå det beste stedet jeg har jobbet. Et offensivt lag som gjør alt for å opplyse og underholde publikum på web-TV. Noe av den største styrken i avisa har, er samhandlingen mellom DBTV og de ulike avdelingene.

– Jeg følte jeg jobbet like tett med politisk som med kjendis, fordi alt er like viktig for den drøye millionen som sammen med meg er innom db.no flere ganger, hver eneste dag. Rett og slett fordi de er først med siste nytt.

Powered by Labrador CMS