Tormod Sandstø til ny jobb.
Tormod Sandstø til ny jobb.

Fra Telenor til Canal Digital: Tormod Sandstø blir nordisk kommunikasjonsdirektør

Slutter hos eieren Telenor for ny jobb hos TV-selskapet.

Publisert

Canal Digital Satellitt har ansatt Tormod Sandstø som ny, nordisk kommunikasjonsdirektør, med ansvar for Canal Digitals produkt- og marketing PR i de nordiske landene.

Det opplyser selskapet i en melding mandag. 

Nylig omorganiserte Canal Digital Satellitt sin virksomhet til én samlet nordisk organisasjon og etablerte felles grupper på tvers av landene. Stillingen som nordisk kommunikasjonsdirektør inngår i den nordiske ledergruppen for Marketing & Brand.

Tormod Sandstø kommer fra stillingen som informasjonssjef i Telenor Norge, der han blant annet har hatt ansvaret for PR- og pressearbeidet tilknyttet bredbånd, TV og fastnett. I tillegg har han hatt ansvar for å utvikle innhold og kommunikasjonsarbeidet i digitale medier.

- Jeg har hatt en svært lærerik tid i Telenor Norge, og ser nå fram til å bli en del av Canal Digital-familien, sier Sandstø. 

- Dette er uten tvil en bransje i en enorm utvikling, og ikke minst ligger det store muligheter i hvordan historier fra vår virksomhet kan fortelles fremover – både i Norge og de andre nordiske landene. 

Sandstø er utdannet medieviter fra Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Før stillingen som informasjonssjef i Telenor Norge har han blant annet vært presseansvarlig i SAS og kommunikasjonsrådgiver i NorgesGruppen ASA.

Han vil tiltre stillingen i august, og etterfølger Kenneth Tjønndal Pettersen som nylig sluttet i selskapet.

Powered by Labrador CMS