Fredrik Holtekjølen (27) og Camilla Skjær Brugrand (30) har fått fast jobb i Nationen

Nationen rekrutterer fra egne rekker og fra Dagens Perspektiv

Fredrik Holtekjølen (27) og Camilla Skjær Brugrand (30) har fått fast jobb i Nationen.

Publisert Sist oppdatert

Nationen ansetter to nye medarbeidere for å styrke journalistikken og den digitale utviklingen.

– Vår visjon “Nationen skal gjøre landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet viktig for alle”, krever at vi leverer journalistikk som blir lagt merke til. Vi har derfor rekruttert medarbeidere som vi er sikre på at vil styrke journalistikken vår. Fremover vil Nationen bli enda bedre på gravende og grundig journalistikk. Vi styrker også vår politiske dekning. Nationen skal sette tydelig dagsorden frem mot Stortingsvalget, lover nyhetsredaktør Svein Ove Hansli.

Camilla Skjær Brugrand (30) er ansatt som journalist. Brugrand har de siste syv årene vært fast ansatt som journalist i Dagens Perspektiv.

Journalistkarrieren startet i Sogn Avis der hun var ferievikar i fire år. Etter det har hun hatt ulike engasjement i Porten.no, Framtida.no, The Independent, The Financial Times, Firda, Bergens Tidende og Klassekampen.

– Nationen har et spesielt viktig samfunnsoppdrag overfor alle menneskene som er bosatt i norske bygder. Det er få nasjonale mediehus som lager nyttig, lærerik og aktuell journalistikk for akkurat denne målgruppen. Jeg ser frem til å bli en del av redaksjonen, forteller Camilla Skjær Brugrand.

Fredrik Holtekjølen (27) er ansatt som journalist. Holtekjølen har en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet. Han har også studert ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, hvor han tok EU-fag og utenrikskorrespondanse.

Holtekjølen har erfaring fra desken i Aftenposten og skrevet for Aftenposten Historie. Han har jobbet som tilkallingsvikar i Nationen i nærmere to år, og har siden høsten 2022 hatt et fulltids vikariat i avisen.

– Nationen er en flott plass å utvikle seg faglig, og er en redaksjon som byr på mange allsidige temaer å dekke. Man blir vist full tillit og ansvar i redaksjonen, som er helt topp. Foruten dette er redaksjonen spekket med dyktige kolleger som alle er opptatt av å levere på samfunnsoppdraget vårt. Det gir næring til å ville levere det aller beste for våre lesere, forteller Fredrik Holtekjølen.

Powered by Labrador CMS