Camilla Aadland (42)  blir ny nyhetsredaktør for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk

– Vi står foran en spennende tid, og jeg er sikker på at vi vil fortsette å levere mye god journalistikk fremover, sier hun i en melding.

Publisert

Camilla Aadland (42) er ansatt som nyhetsredaktør for NHSTs norske sjømatpublikasjoner Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.no, skriver de i en pressemelding.  

Hun kommer fra stillingen som redaksjonssjef for Tekfisk, som er Fiskeribladet og IntraFish sitt nettsted om teknologi og forskning i sjømatnæringen, står det videre i meldingen.

– Jeg gleder meg til å jobbe enda tettere med alle de flinke medarbeiderne i Fiskeribladet, IntraFish og Tekfisk. Vi står foran en spennende tid, og jeg er sikker på at vi vil fortsette å levere mye god journalistikk fremover. Sjømatnæringen er en svært viktig bransje, og jeg er stolt og ydmyk over å få lede det redaksjonelle arbeidet i tre publikasjoner som dekker denne næringen godt og grundig, sier hun i meldingen.

Hun har tidligere jobbet i blant annet Teknisk Ukeblad, Bergens Tidende og Sysla.

Ansvarlig redaktør Øystein Hage er glad for at Aadland har takket ja til jobben.  

- Med Camilla som ny nyhetsredaktør er målet å gjøre innholdet i alle de tre publikasjonene enda mer relevant. Vi skal sette dagsorden både i og utenfor sjømatnæringen. Vi skal dessuten videreutvikle vårt innhold med mer dyptgående journalistikk, flere kommentarer og innsiktsfulle analyser, sier Hage i meldingen. 

Parallelt lyses det ut en ny stilling som direktør for kommersiell forretningsutvikling for NHSTs norske sjømatpublikasjoner i Bergen, skriver NHST videre i meldingen.                                                   

Powered by Labrador CMS