MediaPuls 202: Hvordan lage video som engasjerer på Facebook? Vi snakker med kreativ direktør Calle Sjönell

Film alltid vertikalt! Det er ett av rådene fra Calle Sjönell, den nordiske sjefen for Facebook Creative Shop.

Publisert

 

Hva engasjerer publikum på Facebook? I episode 196 snakket vi om hva som gjør en Facebook-video god. Altså hva man bør tenke på fra et kreativt ståsted for at videoen skal treffe, engasjere og påvirke publikum. 

Head of Facebook Creative Shop

Hva tenker så Facebook om mobilen og hva som skal til for å fange publikums oppmerksomhet med video? Hva har skjedd i 2017 og hva tror Facebook vil være viktig fremover.Til å svare på disse spørsmålene og enda flere, har vi fått besøk av Head of Facebook Creative Shop i Norden, Calle Sjönell. Calle har lang og bred erfaring fra flere selskaper i New York, hvor han har jobbet med merkevarer som Coca-Cola, Google, Axe, Nestle og Philips.

Sosiale medier siden sist

  • Nå kan du legge til LinkedIn på Nuzzel
  • Flyktige poster har kommet til Facebook-feeden din
  • Facebook prøver desperat å få Facebook Stories til å bli populært
  • Kinesiske Bytedance kjøper Musical.ly
  • YouTube skal selge billetter etter musikkvideoer

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS