MediaPuls: Vi har snakket med dem som står bak «Airbnb for journalister»

PODKAST: Hør Jo Hansæl og Peter Raaum fortelle om BylineMe.

Publisert Sist oppdatert

I en mediehverdag preget av transformasjon, reduserte inntekter og økte kostnader, har mange mediehus blitt tvunget til å si opp både fotografer og journalister. Samtidig har antallet freelance-journalister, innholdsprodusenter og bloggere økt. 

Og her kommer norske BylineMe inn i bildet. Første gangen MediaPuls hørte om BylineMe, var via en Instagram-video i 2015. Videoen kom fra adm. dir. i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, under et besøk i New York. Hun var i New York og la ut en video hvor hun var sammen med CEO og gründeren av Byline Me - Jo Hansæl.

MediaPuls har vært i kontakt med Jo ved flere anledninger, og nå er Byline Me klar for å erobre verden - og det fikk du først vite via MediaPuls og Medier24

MediaPuls tok en prat med Jo Hansæl og Peter Raaum. Peter er daglig leder i Visualdays, har mer enn 30 års bakgrunn fra mediebransjen, og er partner og styremedlem i Byline Me.

Foruten lanseringen av BylineMe vil MediaPuls i løpet av denne episoden ta for seg følgende andre saker

  • Astrid Valen-Utvik og Heidi Sperre lanserer ny podkast
  • Snapchat har vært på Norges-besøk
  • Første nettavis ute med mikrobetaling, og
  • Viaplay går i fotsporene til Netflix.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/252202740" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker fra ukens episode:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård-Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS