27 år gamle Jan Henrik Heggebø er konstituert som ny redaktør i lokalavisen Bygdebladet.
27 år gamle Jan Henrik Heggebø er konstituert som ny redaktør i lokalavisen Bygdebladet.

Jan Henrik (27) er konstituert som ny redaktør i Bygdebladet

– Nå vil jeg jobbe for at vi fortsetter den gode digitale utviklingen vår, sier han.

Publisert

Tidligere Bygdeblad-redaktør Kathrine Knutsen blir student. Dermed  konstitueres Jan Henrik Heggebø (27) som ansvarlig redaktør i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy.

– Det er en stor oppgave som jeg har stor respekt for. Kathrine har gjort en veldig god jobb med den digitale utviklingen i Bygdebladet, og jeg har fulgt henne tett i tiden min her, sier Heggebø til Medier24 og legger til:

– Nå vil jeg jobbe for at vi fortsetter den gode digitale utviklingen vår.

Som ung redaktør, sier Heggebø at han er glad for å være en del av en sammensatt arbeidsgruppe, med kollegaer i alle aldre. 

– Det er en god blanding her. Vi har nå en journalist i 50-årene, og en som er i starten av 30 årene. De er veldig dyktige og bidrar sterkt til den digitale utviklingen vi har hatt det siste årene. Det hele er et lagspill, der vi bruker hverandre for hva det er verdt.

Foruten Bygdebladet har Heggebø bakgrunn fra Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis, Sandnesposten og Solabladet.

Kathrine Knutsen har altså jobbet for Bygdebladet i nærmere ti år. Innsatsen hennes har ikke gått ubemerket hen, forteller Bygdebladet Randaberg & Rennesøy, Ole Morten Ona Ringdal. 

– Jeg vil takke Kathrine for hennes tid i mediehuset, der hun som redaktør har lyktes med å utvikle et attraktivt digitalt nyhetsprodukt med solid appell i yngre lesergrupper, sier Ona Ringdal.

Samtidig skryter Ona Ringdal av Knutsens foreløpige etterfølger. 

– Jan Henrik Heggebø konstitueres i rollen som ansvarlig redaktør. Jan Henrik har jobbet som journalist i Bygdebladet siden 2018, og han vil videreføre det gode journalistiske arbeidet som er gjort det siste året og samtidig sette sitt preg på utviklingen videre.

Samtidig opplyser Bygdebladet at stillingen som ansvarlig redaktør vil bli utlyst i løpet av høsten.

 

Powered by Labrador CMS