NENT fortsetter med Bundesliga-fotball i fem år til

NENT har forlenget avtalen med den tyske ligaen og skal vise Erling Braut Haaland & co. frem til 2025.

Publisert

Nordic Entertainment Group (NENT) har sikret seg en ny avtaleperiode for tysk Bundesliga, og har nå rettighetene frem til 2025, opplyser konsernet.

Det betyr at den norske fotballyndlingen Erling Braut Haaland - som har fått en drømmestart på sitt opphold i Borussia Dortmund - fortsatt blir å finne på Viaplay og NENTs TV-kanaler fremover.

Avtalen innebærer at det vil bli sendt over 300 direktesendte kamper på Viaplay hvert år - samt utvalgte enkeltkamper på TV-kanalene. 

–  Bundesliga er en av Europas mest spennende ligaer, og  veldig interessant fra et nordisk perspektiv. En langsiktig avtale betyr at fotballglade nordmenn kan se noen av verdens beste spillere hver uke på Viaplay, ikke minst Erling Braut Haaland - tenåringen som har sørget for både scoringsrekorder og seerrekorder, sier NENTs sportssjef i  Norge, Cecilia Gave.

Bundesliga-forlengingen føyer seg inn i rekken av fotallrettigheter som NENT allerede har. I forrige sikret konsernet seg Premier League fra 2022, og fra før har de blant annet rettighetene til Champions League, den engelske FA-cupen, franske Ligue 1 og nederlandske Eresdivisie.

NENTs sportssjef i Norge, Cecilia Gave.
NENTs sportssjef i Norge, Cecilia Gave.
Powered by Labrador CMS