Kjersti Sortland, redaktør i Budstikka.
Kjersti Sortland, redaktør i Budstikka.

Nå blir Budstikka holdingselskap: Redaktør Kjersti Sortland får publisher-tittel

– Jeg ser fram til å utvikle Budstikka videre sammen med alle dyktige kolleger, sier Kjersti Sortland i en pressemelding.

Publisert

I en pressemelding skriver Budstikka at de nå endrer selskapsstrukturen sin – og blir et holdningsselskap med fire undereide datterselskaper. 

«Virksomheten er nå organisert gjennom et holdingselskap som eies av våre nesten 2.000 aksjonærer. Holdingselskapet eier igjen 4 heleide datterselskaper; medievirksomheten Asker og Bærums Budstikke AS (Budstikka), digitalbyrået B17 Media AS, det digitale tjenesteselskapet Tjenestetorget AS og eiendomsselskapet Billingstadsletta 17 AS», skriver de i en melding. 

Som konsekvens av endringen rykker dagens administrerende direktør i Budstikka, Terje Tandberg, opp og blir administrerende direktør i eierselskapet Asker og Bærums Budstikke Holding AS. 

Samtidig får dagens ansvarlige redaktør i Budstikka, Kjersti Sortland, utvidet ansvar og blir publisher – altså både ansvarlig redaktør og administrerende direktør – i Budstikka. 

– Jeg ser fram til å utvikle Budstikka videre sammen med alle dyktige kolleger. Vi er i en positiv utvikling med god vekst i antall abonnenter, drevet av en sterk digital vekst. Dette skal vi jobbe hardt for å videreføre gjennom å fortsatt levere god journalistikk og samtidig være en relevant markedsplass for våre annonsører, sier Sortland i pressemeldingen. 

Lederne i de øvrige selskapene er Ulf Kvalvik i B17 Media AS, Anders Wetting i Tjenestetorget AS, mens eiendomsselskapet ledes direkte av Terje Tandberg, ifølge meldingen.

– Vi har med dette en god plattform og et godt lag på plass for å utvikle oss videre», sier styreleder Odd R. Øie

Powered by Labrador CMS