Karianne Steinsland blir ansvarlig redaktør i Budstikka på permanent basis

– Jeg gleder meg stort til å lede Budstikka og laget her videre, sier Steinsland.

Publisert Sist oppdatert

Karianne Steinsland blir ansvarlig redaktør i Budstikka på fast basis.

Steinsland har vært konstituert som ansvarlig redaktør siden 1. desember 2021.

– Jeg gleder meg stort til å lede Budstikka og laget her videre. Det er så mange flinke folk som jobber i Budstikka, og nå er vi jo også på jakt etter enda flere folk - også en nyhetsredaktør, sier Karianne Steinsland.

Styreleder Pål Eskås er meget tilfreds med ansettelsen av Steinsland som ny redaktør i Budstikka.

– Karianne er en god leder med bred publisistisk erfaring. I sin rolle som nyhetsredaktør har hun bidratt sterkt til å gjøre Budstikka til en tydelig, uredd og nyhetsledende lokalavis, sier styreleder Pål Eskås.

Og fortsetter:

– Dette har avisa mottatt flere prestisjefylte priser for. Karianne har de nødvendige kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaper som skal til for å videreføre den gode trenden Budstikka er inne i, og som hun allerede har bidratt vesentlig til. Med henne ved roret, er jeg sikker på at Budstikka vil befeste sin posisjon som en av landets beste lokalaviser.

Steinsland har bred redaksjonell ledererfaring som nyhetsleder i økonomi-, forbruker- og riksredaksjonene i Aftenposten i ti år. Der hadde hun også ansvar for innholdssamarbeidet med noen av de største regionavisene i Norge.

Hun jobbet som finansiell rådgiver i DNB før hun begynte som journalist i Aftenpostens økonomiredaksjon i 2007.

Steinsland startet sin aviskarriere som 14-åring i Telemarksavisa. Hun har også vært journalist i Varden i Skien.

– Aller viktigst er det å produsere kvalitetsinnhold. Vi skal fortsette å lage journalistikk som engasjerer og som folk bryr seg om. Vi skal stille kritiske spørsmål og formidle gode historier. Budstikka skal forklare hva som skjer og hvorfor ting skjer, poengterer Karianne Steinsland.

Powered by Labrador CMS