LAGER STOR AVIS: Vaktsjef Marianne Thoresen ved pulten, sjefredaktør Carsten Bleness t.v., nyhetsredaktør John Arne Holmlund og digitalredaktør Anne Ekornholmen.
LAGER STOR AVIS: Vaktsjef Marianne Thoresen ved pulten, sjefredaktør Carsten Bleness t.v., nyhetsredaktør John Arne Holmlund og digitalredaktør Anne Ekornholmen.

Hamar Arbeiderblad gjør som Budstikka: Gir ut en «postnummer­avis» med egne sider for 35 forskjellige post­steder

– Nå bretter vi ut hele distriktet, og viser leserne Hedmarken i sin fulle bredde, sier sjefredaktør Carsten Bleness.

Publisert

Husker du «postnummeravisa» til Budstikka i fjor høst? Da ga den store lokalavisa ut en enda større avis enn vanlig, med hele 96 sider lokalstoff og egne saker for intet mindre enn 31 forskjellige poststeder i nedslagsfeltet.

Redaksjonssjef Jørgen Dahl Kristensen anbefalte gjerne andre å låne ideen, og det er det nå noen som har latt seg inspirere: I morgen tirsdag 30. januar kommer Hamar Arbeiderblad med en «helt spesiell utgave», kan vi lese på h-a.no.

Midt i mellom drapssaken i Brumunddal, Oddvar Nordlis død og Tonning Riise-saken, har redaksjonen planlagt en avis med saker fra til sammen 35 forskjellige poststeder i nedslagsfeltet.

Sjefredaktør Carsten Bleness sier dette om bakgrunnen for prosjektet:

– Når vi prioriterer det løpende nyhetsbildet er det mange steder og mennesker vi aldri skriver om. Nå bretter vi ut hele distriktet, og viser leserne Hedmarken i sin fulle bredde, sier han.

– Når vi skriver om steder og møter mennesker som vanligvis ikke er i spaltene våre, da er vi lokalavis i ordets virkelige forstand, mener Bleness.

Powered by Labrador CMS