Medieprisene i Bergen:

VG er årets nasjonale nyhetsnettsted. Bergens Tidende er årets lokale

NRK stakk av med den gjeveste prisen i Bergen, samtidig som Bergens Tidende er årets lokale nyhetsnettsted og VG er årets nasjonale nyhetsnettsted.

Publisert

Så var det klart for kåringen av årets lokale og nasjonale nyhetsnettsted. 

Der stakk VG av med prisen for det nasjonale, mens Bergens Tidende stakk av med den lokale prisen. 

Vinner: Årets lokale nyhetsnettsted

Bergens Tidende 

Dette skriver juryen:

150-åringen viser seg fra en vital side og setter ny rekord med historisk høye abonnementstall i løpet av året. De leverer avslørende nyheter i norgestoppen, og produserer journalistikk som endrer samfunnet. Avisa pløyer ny mark på lyd og podkast, og deres kommentatorer preger den nasjonale debatten. Nettstedet er et komplett nettsted for alle bergensere, og har en leserskare langt utenfor sitt primære nedslagsfelt.

Excellence: Årets lokale nyhetsnettsted

Gjesdalbuen

Dette skriver juryen: 

Forfriskende å se at selv små lokalaviser evner å være i forkant digitalt. Her utforskers fortellerteknikker med både lyd og bilde, og gode historier lever godt sammen med det løpende nyhetsbildet. Gjesdalbuen bør være forbildet til alle lokalaviser.

Vinner:Årets nasjonale nyhetsnettsted

VG

Dette skriver juryen

Gang på gang og hver ENESTE dag er de størst, best og fremst. En komplett blanding av avslørende journalistikk, løpende nyhetsformidling, digitale spesialer i verdensklasse og underholdning med glimt i øyet. Avisa imponerer stadig med mengden graveprosjekter som leveres. I tillegg har de kommentatorer som både tar og skaper debatten. Mellom nettstedet og konkurrentene er det et stort gap og VG er i en digital særstilling i Norge. Avisa lever opp til sin ambisjon om å være folkets førstevalg som nyhetsdestinasjon. Gratulerer!

Powered by Labrador CMS