Håkon Kvam Lyngstad (fra venstre), Johannes Steen, Sindre Camilo Lode, Oline Birgitte Nave og Oddvar Sagbakken Saanum har fått jobb som breakingreportere hos TV 2.

TV 2 ansetter fem nye breaking­reportere

– Her har vi signert fem knallsterke breakingreportere med stor forståelse for faget.

Publisert

TV2.no har ansatt fem nye reportere i faste jobber til sin nye breakingavdeling, opplyser mediehuset.

Ansettelsene er Oddvar Sagbakken Saanum (25), Oline Birgitte Nave (26), Johannes Steen (26), Håkon Kvam Lyngstad (27) og Sindre Camilo Lode (33).

– Det er utrolig gledelig å se at satsingen fortsetter å tiltrekke seg talenter fra flere av de største redaksjonene i landet. Dette er litt av et stjernelag, og vi er sikre på at de vil bidra til å løfte breakingdekningen vår til nye høyder, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.  

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Nina Merete Eldor er nyansatt breakingsjef i TV 2, og skal lede den nystartede desken.

– Dette er en ekte gladnyhet for TV 2.no! Her har vi signert fem knallsterke breakingreportere med stor forståelse for faget, og som er ivrige etter å bidra i satsingen på vår nye breakingdesk, sier Eldor.

Saanum kommer fra NRK Sport, og har tidligere erfaring fra NTB, Nave hentes fra jobben som nyhetsreporter i VG, mens Steen jobber nå som sommervikar i VG, og har tidligere erfaring fra BT.

Lyngstad og Lode hentes på sin side begge fra VG.

Alle fem tiltrer i september.

Powered by Labrador CMS