Elisabeth Halmø flytter til København for ny toppjobb i Bonnier.

Får ny toppjobb i Bonnier

Bonnier Publications har ansatt Elisabeth Halmø i rollen som Chief Content Officer. Hun trer dermed inn i ledelsen, skriver de i en pressemelding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bonnier Publications har ansatt Elisabeth Halmø i rollen som Chief Content Officer. Hun trer dermed inn i ledelsen, skriver de i en pressemelding.

– Bonnier Publications står på et meget spennende sted, med sterke merkevarer, en stor nordisk abonnementsbase og med digitale abonnenter på de største titlene, så er utgangspunktet veldig bra. Overgangen krever mye og jeg ser fram til å kunne bbidra til den utviklingen sammen med dyktige kollegaer og medarbeidere, sier hun i meldingen. 

Bonnier la høsten 2018 ned sin virksomhet i Norge og 58 ansatte mistet jobben. 

Selskapet står i en prosess hvor de jobber med å styrke de digitale produktene sine. 

Halmø flyttet til København for jobben, som hun startet i 1. mai. Hun har blant annet erfaring fra Canal Digital og som redaktør for MSN.com. Hun har også jobbet som journalist og jobbet med innholdsproduksjon for blant annet Egmont Publishing og Schibsted i Norge. 

– Elisabeth har en usedvanlig kombinasjon av erfaring med innholdsproduksjon til ulike plattformer og markedsføring av innhold - på nordisk nivå. Det er en utrolig god match med tanke på den transformasjonen vi nå står i, sier Jesper Buchvald, administrerende direktør for Bonnier Publications i meldingen. 

Powered by Labrador CMS