Sjefredaktør i Bodø Nu, Geir Are Jensen (i midten), henter inn Sindre Kolberg (23) og Sondre Skjelvik (28) som redaktører.
Sjefredaktør i Bodø Nu, Geir Are Jensen (i midten), henter inn Sindre Kolberg (23) og Sondre Skjelvik (28) som redaktører.

Sindre Kolberg (23) og Sondre Skjelvik (28) blir redaktører i Bodø Nu

– Det kan muligens virke overdrevet for en liten avis å ha tre redaktører, medgir sjefredaktør Geir Are Jensen, som også ansetter Rachel Elisabeth Antonsen som ny magasinsjef.

Publisert

Sjefredaktør i Bodø Nu, Geir Are Jensen, får to nye kollegaer i redaktørkollegiet med ansettelsen av Sindre Kolberg (23) og Sondre Skjelvik (28), melder mediehuset selv

Kolberg har jobbet som journalist i Bodø Nu siden 2016, og ble fast ansatt i 2017. 

– Det er selvfølgelig først og fremst veldig artig å få ansvar som nyhetsredaktør. Jeg må ærlig innrømme at det er litt kult, sier han.

Skjelvik begynte på sin side i Bodø Nu i april - helt uten erfaring fra mediebransjen. 

– For et drøyt halvår siden spurte Geir Are og Markus (tidligere redaktør) meg om ikke jeg ville bli journalist. Da svarte jeg at det var en jævlig dårlig idé. Vel, slik gikk det med den saken. Å gå inn som nyhetsredaktør i Bodøs beste avis, og få mer ansvar, er noe jeg tar som et enorm kompliment, sier han.

– Vi er en liten redaksjon, men heldigvis har vi meget dyktige folk på jobb. Jeg lærer noe av alle hver eneste dag, og sammen vet jeg at vi kommer til å utvikle oss i riktig retning. Dette blir «førrbainna» artig, sier Skjelvik.

Sjefredaktør Jensen medgir at tre redaktører er en solid dekning.  

Rachel Elisabeth Antonsen er ny magasinsjef i Bodø Nu.
Rachel Elisabeth Antonsen er ny magasinsjef i Bodø Nu.

– Det kan muligens virke overdrevet for en liten avis å ha tre redaktører. Men dette gir oss mulighet til å rullere ansvaret for den daglige nyhetsledelsen, slik at vi alle stadig får vært ute i felten, som journalister. Det er hensikten, sier Jensen.

Samtidig ansetter Bodø Nu også Rachel Elisabeth Antonsen som ny magasinsjef. Hun har jobbet som journalist i avisen siden høsten 2018.

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Det er en stor ære å få en slik tillit. Vi satser beinhardt på nett, men skal absolutt fortsatt legge sjela i å lage et best mulig månedsmagasin for byens og distriktets befolkning, sier Antonsen.

Powered by Labrador CMS