MediaPuls episode 46: Vanvittig konkurranse mellom Facebook og Snapchat

PODKAST: Konkurransen hardner til mellom Facebook og Snapchat. Blendle satser på USA, men kommer kanskje til Norge, og aldri mer papir for The Independent.

Publisert Sist oppdatert

Påsken er dårlig tider for podkast. Podkast er noe man lytter til alene, og påsken er i liten grad alenetid. Nå er påsken over for denne gang, podkastere og -lyttere er tilbake og det gjelder selvsagt også MediaPuls.

Episode 46 er spekket med temaer som vi har lest og hørt om, eller testet ut i løpet av påskeferien… «and then some».

Blendle me

Hans-Petter har blant annet vært så heldig og skaffet seg en konto på den amerikanske utgaven av Blendle – og har kun rosende ord å komme med. I tillegg har jeg kjøpt meg ett års abonnement på Newsbeat – podkasten som leser opp nyheter fra omlag 200 nettaviser.

Verken Snapchat eller Facebook har ligget på latsiden i løpet av påskeferien, og i England har The Independent solgt sin siste papiravis.

Dette, og mye mer – som alltid – i MediaPuls.

Du kan høre på MediaPuls 

via SoundCloudAcastTuneInRadioiTunes – eller RSS-feed

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/255439339" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

Facebook-video-innsikt

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS