Rune Indrøy
Rune Indrøy

Tidligere TV 2-topp Rune Indrøy blir ny konsern­direktør for kommunikasjon i BKK

Kommer fra stillingen som direktør for myndighetskontakt ved Universitetet i Bergen

Publisert

Rune Indrøy er ansatt som ny konserndirektør Kommunikasjon i BKK, opplyser selskapet i en melding.

Han kommer fra stillingen som direktør for myndighetskontakt ved Universitetet i Bergen og har tidligere hatt ansvaret for kommunikasjon og myndighetskontakt i TV 2, Bergen.

Som konserndirektør Kommunikasjon vil Indrøy bli en del av konsernledelsen i BKK med ansvar for konsernets myndighetskontakt og kommunikasjon, inkludert merkevare, profilering og sponsing, heter det i meldingen.

- Vi er stolte av å kunne knytte til oss en så dyktig, erfaren og profilert medarbeider som Rune Indrøy og tror han med sin kompetanse vil bli en viktig bidragsyter i utviklingen av BKK. Samtidig viser dette at BKK - som det største fornybarselskapet på Vestlandet - er en spennende og attraktiv arbeidsgiver, sier konsernsjef Jannicke Hilland i meldinga.

- Jeg har fulgt BKK fra sidelinjen lenge. Det er et veldig spennende selskap og ikke minst et selskap med et stort potensial i årene framover. BKK framstår som offensive og med et veldig tydelig bærekraftstempel. Samfunnsansvaret blir tatt på alvor. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene, sier Rune Indrøy.

Rune Indrøy har lang fartstid som journalist og jobbet blant annet for Bergens Tidende og Aftenposten før han begynte i TV 2, Bergen.

Der var han først reporter og redaksjonssjef før han fikk ansvaret for kommunikasjon og myndighetskontakt.

I den jobben var han blant annet ansvarlig for forhandlingene med staten i forbindelse med to av konsesjonsrundene.

Som leder av styringsgruppen spilte Indrøy også en sentral rolle i etableringen av Media City Bergen.

Rune Indrøy tar over som konserndirektør Kommunikasjon etter Tonny Nundal som blir pensjonist i løpet av våren.

Powered by Labrador CMS