Inkubatoren: - Alt er mulig! Hør Bjørn Kjos dele sine beste råd til gründere og ledere

PODKAST: Bjørn Kjos har hatt mange høystatusyrker gjennom årene og har startet flere suksessfulle selskaper. Nå deler han erfaringene videre.

Publisert Sist oppdatert

I denne episoden av Inkubatoren, podcasten for gründere, har jeg tatt en prat med Bjørn Kjos; fallskjermjegeren, jagerflypiloten, advokaten, forfatteren og seriegründeren - Norges tøffeste bamse!

Her forteller han hva ledere og gründere må fokusere på, hva de skal unngå, hva tiden som jagerflypilot har lært han om livet, om fremtidens flybransje og mye, mye mer.

Denne episoden må du få med deg.

Du finner også full innholdsliste med klikkbare tidspunkter på Inkubatoren her.

Hør også: Slik gikk han fra bondegård på Røyken til å drive New Yorks største helikopterfirma

Abonner og lytt til Inkubatoren via iTunes, SoundCloud, Acast eller via RSS-feed. Eller spill av episoden under her:[/box]

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/266656014" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker fra ukens episode

[box]Om Inkubatoren, podcasten for gründere

Hver uke tar jeg en prat med det beste Norge har å by på av gründere og tankeledere. Her får du en ny mentor rett i øret hver uke, som deler den kunnskapen og erfaringen de selv har brukt årevis på å lære. Inkubatoren er laget for å få deg til å tenke større, satse hardere og å oppnå ditt fulle potensiale.

Besøk også inkubatoren.no, og Facebook-siden Inkubatoren.

Inkubatoren presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasteren Robert W. Shaw. 

Powered by Labrador CMS