Tore Vikan blir ny redaktør og daglig leder i Steinkjer-Avisa

Ny sjef i ultralokal trønderavis.

Publisert Sist oppdatert

Tore Vikan (36) er tilsatt som ny redaktør/daglig leder i Steinkjer-Avisa. Det melder avisa i en melding fredag.

Vikan er født og oppvokst i Steinkjer og har de siste ti årene jobbet i Trønder-Avisa, der han har hatt ulike roller som både vaktsjef, redigerer og journalist i flere avdelinger.

Vikan har journalistutdannelse fra Høgskolen i Bodø og har dessuten gjennomført studier i blant annet statsvitenskap ved NTNU.

Vikan vil etterfølge Odd Birger Grønli, som etter eget ønske slutter i stillingen etter 12 år som leder i Steinkjer-Avisa.

Grønli fortsetter som redaktør inntil videre og det formelle skiftet vil skje omkring 1. april.

- Dette blir veldig spennende. Jeg går til oppgaven med både ydmykhet og entusiasme, og ser fram til å bidra til å utvikle Steinkjer-Avisa videre, sier Tore Vikan.

Han framholder at Steinkjer-Avisa har en har en solid posisjon blant steinkjerbyggene - både i og utenfor Steinkjer.

- Jeg har stor respekt for det arbeidet som er lagt ned i avisa, og ønsker å videreføre mye av det som har vært suksessformelen tidligere, samtidig som jeg i samarbeid med dyktige og engasjerte medarbeidere vil ta avisa videre, sier Vikan.

Styreleder Bjørnar Tromsdal uttrykker stor tilfredshet med at Tore Vikan blir den som overtar roret i avisa etter Grønli.

- Han har et hjerte som banker for Steinkjer, han har solid erfaring fra en større avisredaksjon og han har noen spennende ideer for hvordan vi skal utvikle Steinkjer-Avisa videre, sier Tromsdal.

Ukeavisa Steinkjer-Avisa er en del av Trønder-Avisa-konsernet og har et opplag på like i underkant av 5000 eksemplarer.

Powered by Labrador CMS