OB-Team går digitalt: Etablerer Screen Media for live events og streaming-produksjoner

TV 2-eid produksjonsmiljø stifter nytt selskap.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding torsdag opplyser OB-Team at det TV 2-eide selskapet nå etablerer Screen Media AS.

- Selskapet satser blant annet på produksjon, bearbeiding og distribusjon av levende bilder over nettet både for medieselskaper og selskaper utenfor mediebransjen. Bjørnar Nordahl blir administrerende direktør for selskapet, heter det i meldingen.

Nordahl har ledet OB-Team siden 1998, et selskap som leverer produksjonsteknikk til de fleste typer TV-produksjoner i Skandinavia og en rekke TV-kanaler, produksjonsmiljøer og andre på kundelisten. OB har levert teknikk til blant annet Idol, X-Faktor og Senkveld, i tillegg til en rekke idrettsarrangementer.

- Nordahl fortsetter som leder for OB-Team, men vil i tillegg styre Screen Media, som vil være et paraplyselskap med fokus på å utvikle et One Stop Shop servicesenter for TV- og multimediainnhold, heter det i meldingen. 

Screen Media er nå i ferd med å etablere seg i Egmonts lokaler i Nydalen, ikke langt fra flere TV-studioer og store produksjonsmiljøer.

- Etableringen av Screen Media er en naturlig utvikling og styrking av OB-Teams produktkatalog. Mens OB-Team skal fortsette med å levere broadcast-produksjoner for tradisjonell TV, så vil Screen Media og dets selskaper satse på streaming-produksjoner av ulike slag og gjennomføring av live events. Med dette vil Screen Media få en langt større bredde når det gjelder overføringer av levende bilder/TV og rette seg til et bredere kundegrunnlag enn det OB-Team har gjort, sier Bjørnar Nordahl i meldingen.

Screen Media holder nå på å ansette nye medarbeidere, og vil på sikt også etablere både nye selskap og vokse gjennom samarbeid og oppkjøp. Målet er å levere tjenester i store deler av landet, ikke bare Oslo.

Powered by Labrador CMS