Mari Nyberget og Gøran Kristiansen utgjør nyhetsdesken i Radio Metro og Lokalradioene i Innlandet. De server lyttere med lokale nyheter og vær gjennom dagen.

Radio Metro i gang med lokale nyheter

Starter med lokale nyheter i Innlandet og Romerike. Snart følger flere områder. 

Publisert

Radio Metro lanserer nå lokale nyheter for lyttere i Innlandet og på Romerike. Målet er at alle Metro-lyttere skal få lokale nyheter i løpet av året. 

Det er halvannet år siden Lokalradioene i Innlandet ble største eier i Radio Metro. 

– De som hører på Radio Metro skal kjenne igjen kanalen slik den var før, og det er i all hovedsak de samme folka på lufta som før. Men i tillegg ønsker vi å oppdatere lytterne på lokalt vær og lokale nyheter gjennom dagen, sier Bjørn-Martin Brandett, radiosjef i Radio Metro AS og Lokalradioene i Innlandet AS.

 Radio Metro er bygget opp med syv ulike geografiske områder, der innholdet i disse områdene nå splittees slik at radiokanalen skal oppfattes mer lokal i perioder av døgnet. 

– Vi har laget vår egen nyhetsdesk som oppdaterer nyheter gjennom hele dagen for kanalene til Lokalradioene i Innlandet og Radio Metro. Gøran Kristiansen og Mari Nyberget gjør en fantastisk jobb med å sy sammen lokalnyheter for alle våre kanaler, sier Brandett.

 Metro-områder som snart også vil få lokale nyheter er Østfold, Follo, Buskerud, Oslo og Sørlandet.

 – Tilbakemeldingene fra lyttere på Romerike er at de føler de har fått tilbake lokalradioen sin, og lyttertallene på Romerike er ganske stabile nå. Jeg tror dette er et veldig riktig grep å gjøre for at Radio Metro skal klare å klore seg fast lyttermessig. I tillegg til at vi har flinke programledere på lufta ellers og en veldig fin musikkmiks, sier Brandett.

 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS