På bildet er programsjef Tomm-Espen Kroken, salgsdirektør Yvonne Stikbakke og radiosjef Bjørn-Martin Brandett.
Ny daglig leder Yvonne Stikbakke og ansvarlig redaktør Bjørn-Martin Brandett.

Yvonne Stikbakke blir ny daglig leder i Radio Metro

Rykker opp fra jobben som salgsdirektør når selskapet går over til en toledermodell.

Publisert Sist oppdatert

Yvonne Stikbakke overtar jobben som daglig leder i Radio Metro etter Bjørn-Martin Brandett når selskapet går over til en toledermodell, skriver Radio Metro i en presse­melding.

Brandett fortsetter i jobben som ansvarlig redaktør.

Stikbakke har jobbet i Radio Metro i over elleve år og kommer fra jobben som salgsdirektør.

– Det er en ære å få muligheten til å lede Radio Metro inn i en spennende fremtid. Jeg ser frem til å bygge videre på det solide fundamentet vi har etablert og arbeide sammen med det fantastiske teamet vårt for å skape nye muligheter og styrke vår posisjon i radiomarkedet, sier Yvonne Stikkbakke.

Brandett er eneeier og daglig leder i Lokalradioene i Innlandet, som i fjor kjøpte majoriteten av aksjene i Radio Metro, The Beat og Radio Rox.

– Yvonne har en dyp forståelse for vår virksomhet og radiomarkedet, og hennes sterke resultater som salgsdirektør viser hennes evne til å skape vekst og utvikling. Jeg er trygg på at Radio Metro vil fortsette å blomstre under hennes ledelse, sier Brandett.

Stikbakke starter i stillingen 1. november. Hun har allerede hentet tilbake Bjørn Ivar Holter-Nilsen til stillingen som event- og marketingmanager, han blir en del av ledergruppen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS