Bjørn Kristoffer Bore er sjefredaktør og administrerende direktør i Vårt Land.
Bjørn Kristoffer Bore er sjefredaktør og administrerende direktør i Vårt Land.

Vårt Land outsourcer deler av papiravis­produksjonen til Polaris Media

– Andre aviser har positive erfaringer med å sette ut papirproduksjon, sier sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore.

Publisert

Vårt Land har inngått et samarbeid med Polaris Media Sør (tidligere Agderposten Grafisk).

Sistnevnte tar fra høsten over deler av papirproduksjonen i den kristne dagsavisa, opplyser sjefredaktør og adm. dir Bjørn Kristoffer Bore i Vårt Land i en melding.

 – Vi bygger nå en integrert desk for nett og papir, og gjør store investeringer i ny teknologi. Da var det naturlig å se med friske øyne på hvordan vi lager papiravisen. Andre aviser har positive erfaringer med å sette ut papirproduksjon. Mediebedrifter som samarbeider står sterke enn mediebedrifter som står alene, opplyser han.

Det betyr at papiravisen vil nå bli delvis produsert på Vårt Lands desk i Oslo, og hos Agderposten Grafisk i Arendal

– Med denne avtalen sikrer vi oss kompetanse til å fortsatt holde høy kvalitet på papiravisen, mens vi frigjør ressurser til sterkere digital satsning. Agderposten Grafisk er et svært anerkjent miljø for avisproduksjon, og er svært konkurransedyktige. Papiravisen er viktig for Vårt Land, og har mange gode år foran seg, men den kraftige abonnementsveksten nå kommer digitalt, fortsetter Bore i meldinga.

Daglig leder Yngve Haukaas i PM Grafisk Sør opplyser i meldinga at de har spesialisert seg på å levere grafiske produkter - og at de er glade for at Vårt Land valgte dem som samarbeidspartner.

– Vi er stolte over å ha et kvalitetsprodukt som Vårt Land  i vår kundeportefølje, opplyser Haukaas i meldinga.

Powered by Labrador CMS