Hans Christian Paulsen (28) og Morten Marius Larsen (30) har fått fast jobb i Vårt Land

– Vi styrker vår verdibaserte nyhetsjournalistikk, sier sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore.

Publisert

Hans Christian Paulsen (28) og Morten Marius Larsen (30) har fått fast jobb som journalister i  Vårt Land, melder avisen i  en pressemelding.

Begge stillingene er nyopprettet.

– Vi har oppbemannet kraftig i redaksjonen det siste året, og det har gitt tydelig vekst i både nettrafikk og opplag. Det har gitt oss rom til å øke den faste bemanningen og styrke vår verdibaserte nyhetsjournalistikk, sier sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore i pressemeldingen.

Paulsen er ansatt i nyhetsavdelingen, der han også har vært vikar den siste tiden. Han har studert statsvitenskap og har tidligere jobbet i Universitas.

– Hans Christian Paulsen er en svært dyktig journalist med skikkelig nyhetsteft og en unik evne til å forstå og formidle komplekse problemstillinger. Han har vært tilknyttet både nyhet- og religionsavdelingen i Vårt Land i en periode og har bidratt til å løfte den verdibaserte nyhetsjournalistikken, sier Bore.

Larsen er på sin side ansatt i religionsavdelingen, og kommer fra en prosjektstilling i avisen. Har journalistutdannelse fra NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også studert teologi.

–  Jeg er særdeles fornøyd med at vi har greid å sikre oss Morten Marius Larsen. Han har med sin nyhetsteft og høye kompetanse på frikirkelig virksomhet og pentekostal teologi gitt oss troverdighet og gjennomslag i miljøer som er viktig for oss å nå med journalistikken vår, sier Bore.

Powered by Labrador CMS