Emil André Erstad er ny kommentator i Vårt Land.
Emil André Erstad er ny kommentator i Vårt Land.

Emil André Erstad blir ny kommentator i Vårt Land: – Drømmejobben

– Erstad vil bidra med unik kompetanse fra innsiden av norsk politikk, sier sjefredaktør i Vårt Land Bjørn Kristoffer Bore.

Publisert Sist oppdatert

Emil André Erstad er ansatt i en nyopprettet stilling som kommentator i Vårt Land.

Det opplyser den kristne avisen i en pressemelding.

29-åringen kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité. Han har også bakgrunn som leder for KrFU og rådgjiver for Knut Arild Hareide, men meldte seg ut av KrF i januar i fjor.

I Vårt Land blir Erstad kommentator på heltid, og skal skrive om det som skjer på innsiden av norsk politikk, i tillegg til å ta for seg europeisk politikk, utenriksstoff og andre aktuelle saker.

– Jeg brenner for å gjøre de smått utilgjengelige prosessene i norsk politikk og utenrikspolitikk tilgjengelig for vanlige folk. Hvilken verdier og menneskesyn som preger politikken, sier Erstad og fortsetter:

– Jeg er overbevist om at kvalitetsjournalistikk og godt kommentarstoff er avgjørende i den tiden vi lever i. Jobben som kommentator i Vårt Land er derfor på mange måter drømmejobben, seier Erstad.

Vårt Lands sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore er klar på at Emil André Erstad har unik erfaring frå politikkens bakrom.

– Vi er sikre på at han vil bidra til å forklare leserne våre hvordan pølser og politikk blir laget. Han er kunnskapsrik på om både europeisk og norsk politikk, og har over lang tid vist fram en veldig skarp penn, sier Borre og fortsetter:

Han kjenner bredden i det kristne Norge særs godt. Han kan mye om menneskerettigheter, religion og andre viktige tema for Vårt Land. Erstad vil bidra med unik kompetanse fra innsiden av norsk politikk.

Powered by Labrador CMS