Journalist Bjørn S. Kristiansen går til Klassekampen. Klassekampen-redaktør Mari Skurdal gleder seg til han blir med på laget.
Journalist Bjørn S. Kristiansen går til Klassekampen. Klassekampen-redaktør Mari Skurdal gleder seg til han blir med på laget.

Bjørn S. Kristiansen forlater Dagsavisen – blir journalist i Klassekampen

– Jeg ser fram til å jobbe i en avis der alle først og fremst er opptatt av hva som er den beste saken, sier Kristiansen til Medier24.

Publisert

Bjørn S. Kristiansen har tidligere jobbet som politisk reporter i Aftenposten, Dagbladet og Nationen. Etter rundt to år i avisa, har han nå takket ja til jobb som journalist i Klassekampen. 

Det gleder han seg til. 

– Jeg skal jobbe i innenriksredaksjonen til Klassekampen, men kommer nok til å gjøre en del av det samme som jeg har gjort i Dagsavisen, sier Kristiansen til Medier24. 

Han begynner i stillingen etter oppsigelsestiden i Dagsavisen har gått ut, eller når det er en erstatter på plass for han der. Det vil trolig bety en gang over sommeren. 

– Hva ser du fram til med å begynne i Klassekampen? 

– Jeg ser fram til å jobbe i en avis der alle først og fremst er opptatt av hva som er den beste saken, og den beste måten å dekke den på. Og jeg ser fram til jobbe med flinke folk som har klare ambisjoner for innholdet i avisa, sier han.

Han forteller at han kommer til å savne Dagsavisen, og alle de dyktige kollegaene der.

– Det er mange fine og flinke folk i Dagsavisen som jeg kommer til å savne og jobbe med, forteller Kristiansen. 

Redaktør i Klassekampen, Mari Skurdal, ser fram til å få Kristiansen med på laget. 

– Vi gleder oss til at Bjørn kommer. Han er en flink og solid journalist. Vi tror at han vil passe godt inn hos oss og styrke vår nyhetsdekning, sier Skurdal til Medier24. 

Powered by Labrador CMS